Pharmaceutical and cosmetical substances
x
Acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal
Compania Medchim T.M. S.R.L. cu nr. de înmatriculare la registrul comerţului: J40/12025/94, CIF/CUI: RO 5916700, operatorul site-ului www.medchimtm.ro, declară că toate datele personale sunt considerate strict confidenţiale şi sunt tratate în conformitate cu legile în vigoare în domeniul protecţiei datelor cu caracter personal.
Securitatea datelor dumneavoastră personale este o prioritate, acordând atenţie deosebită protecţiei acestora. În cadrul acestui acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal, dorim să vă informăm ce date personale colectăm despre dumneavoastră şi cum le folosim în continuare.
Informaţiile pe care le colectăm
 • Numele şi datele de contact: numele şi prenumele, adresa de e-mail, adresa poştală, adresa de facturare, numărul de telefon.
 • Datele care apar pe durata existenţei colaborării: produsele achiziţionate, volumul serviciilor prestate.
Scopul prelucrării datelor cu caracter personal
Folosim aceste date pentru a putea livra produsele comandate sau pentru a vă răspunde diferitelor solicitări, după cum urmează:
 • Procesarea comenzilor de produse sau servicii, comandate fie prin pagina noastră web, fie prin aplicaţia mobilă, fie prin linia telefonică pentru clienţi. Aici, motivul juridic este că datele sunt indispensabile pentru executarea contractului de cumpărare, iar unele informaţii sunt indispensabile pentru indeplinirea obligaţiilor legale (de exemplu, documentele contabile).
 • Notificarea privind disponibilitatea produselor. În cazul în care solicitaţi verificarea disponibilităţii unui produs, procesăm datele dvs. personale pe baza acordului dvs..
 • Serviciul de asistenţă clienţi. Pentru a oferi servicii clienţilor şi a elimina eventualele probleme în executarea contractului de vânzare, procesăm datele personale în baza necesităţii respectării acestor contracte.
 • Comunicarea. Utilizăm datele colectate în scopul comunicării cu dvs. într-un mod personalizat. De exemplu, vă putem contacta prin telefon, prin e-mail sau prin alte mijloace, pentru a vă reaminti că aveţi produse în coşul de cumpărături on-line, pentru a vă ajuta să finalizaţi comanda, pentru a vă comunica starea curentă a cererii, a comenzii sau a reclamaţiei dvs., pentru a obţine informaţii suplimentare, sau pentru a răspunde solicitarilor dvs..
 • Îmbunătăţirea serviciilor. Folosim datele pentru îmbunătăţirea continuă a serviciilor şi a sistemelor noastre, inclusiv pentru a adăuga funcţii noi şi, totodată, pentru a lua decizii informate, folosind analiza totală şi business intelligence, toate bazate pe interesul nostru legitim, derivat din libertatea de afaceri şi din nevoia de a îmbunătăţi serviciile prestate, pentru menţinerea competitivităţii. Pentru a asigura protecţia adecvată a drepturilor şi a intereselor dvs., vom folosi date personale anonimizate în vederea îmbunătăţirii serviciilor.
Nu folosim datele pentru a vă trimite comunicări de marketing.
Site-ul nostru vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a ne trimite mesaje. Datele pe care le trimiteţi în urma folosirii acestei opţiuni de contact sunt prelucrate în baza interesului nostru legitim de a răspunde solicitărilor dumneavoastră.
Transferul datelor personale către terţi
Informaţiile dvs. personale vor fi transmise unor terţi sau vor fi intermediate astfel, numai în cazul în care este necesar pentru îndeplinirea contractului de vânzare pe baza unui interes legitim sau dacă v-aţi exprimat în prealabil acordul.
 • companiilor de transport, în scopul livrării produselor sau a serviciilor comandate şi al soluţionării reclamaţiilor
 • altor furnizori de servicii, terţilor implicaţi în prelucrarea datelor (de exemplu servicii de contabilitate)
 • terţilor, de exemplu procurorilor si tribunalelor, în scopul recuperării sau al încheierii oricarui contract cu dvs.
 • autorităţilor publice (de exemplu, poliţiei)
Timpul de procesare
Procesăm şi stocăm datele cu caracter personal:
 • pe o perioadă absolut necesară pentru a asigura toate drepturile şi obligaţiile care rezultă din contractul de vânzare, mai precis pe durata comenzii şi a perioadei de garanţie.
 • timp de maxim 1 an după finalizarea comenzii.
În celelalte cazuri, timpul de procesare decurge din scopul prelucrării sau este dictat de reglementările privind protecţia datelor personale.
Drepturile dvs. asupra datelor
 • În cazul în care procesăm datele dvs. personale, puteţi solicita gratuit informaţii privind prelucrarea datelor personale proprii.
 • În cazul în care credeţi că prelucrarea datelor personale nu respectă protecţia datelor dvs. personale şi contravine reglementărilor legale privind protecţia datelor cu caracter personal, puteţi cere explicaţii, puteţi solicita înlăturarea situaţiei astfel apărute şi, mai ales, puteţi cere corectarea, completarea, ştergerea sau blocarea datelor cu caracter personal.
 • De asemenea, aveţi dreptul oricând să adresaţi solicitarea dvs. responsabilului cu protecţia datelor sau Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.
 • Acordul dvs. privind prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi revocat oricând doriţi. Dacă vă retrageţi acordul cu privire la prelucrarea datelor personale, acestea vor fi şterse sau anonimizate; aceste măsuri nu afectează însă datele personale necesare îndeplinirii obligaţiilor legale (de ex. executarea comenzilor deja preluate) sau pentru protejarea intereselor legitime. Eliminarea datelor personale are loc şi atunci când acestea nu sunt necesare pentru scopul propus sau în cazul în care stocarea datelor dvs. este inadmisibilă, din alte motive prevăzute de legislaţie.
Securitate
Medchim T.M. S.R.L. se angajează să protejeze datele personale împotriva pierderii, utilizării incorecte, divulgării, modificării, indisponibilității, accesului neautorizat și distrugerii, și ia toate măsurile de precauție rezonabile pentru a proteja confidențialitatea acestor date, inclusiv prin utilizarea unor măsuri organizatorice și tehnice adecvate.
Informaţii de contact
Va rugăm să ne adresaţi întrebările dvs. cu privire la obiectul protecției datelor și orice solicitări în exercitarea drepturilor legale la adresa noastră de contact.
Vom investiga și încerca să rezolvăm orice cerere sau plângere cu privire la utilizarea sau dezvăluirea informațiilor personale.
x
This site uses cookies. By continuing you agree to our cookie policy.
Accept